2014. május 12., hétfő

Vissza az ideális testsúlyodhoz


A testsúlycsökkentés szuperhármasa

Mi a különbség a sikeres testsúlycsökkentő életmódprogramok és a kudarcra ítélt fogyókúrás módszerek között?
A kudarcra ítélt módszerek sokaságát ismerik az újra és újra lefogyó, majd újra és újra visszahízók tömegei. Ezekről már nem is nagyon érdemes beszélni.

A sikeres testsúlycsökkentő életmódprogramok szuperhármasát viszont csak kevesen ismerik. Mi azon dolgozunk, hogy minél több fogyni vágyó fejében gyújtsunk világosságot.

Az alábbi blogbejegyzésben sorra vesszük a sikeres testsúlycsökkentés szuperhármasát. Azt a három tényezőt, amelyek mindegyike elengedhetetlen a tartós sikerhez. 

1. A táplálkozás

Az ideális testsúly visszaállításának első és legdöntőbb tényezője a megfelelő étrend összeállítása.
A jó étrend hatása, hogy felpörgeti az anyagcserét, megszünteti a szervezet raktározási kényszerét és leállítja a további zsírraktározást.

Az ideális fogyókúrás étrend személyre szabott.
A személyre szabás azt jelenti, hogy megállapítjuk és beállítjuk az optimális kalóriabevitelt, optimalizáljuk az energiabevitel ütemezését, gondoskodunk arról, hogy az étrend tartalmazza valamennyi a szervezet számára szükséges tápanyagkomponenst, méghozzá a legideálisabb arányokban.

A személyre szabott étrenddel nem csak a zsírraktározást szüntetjük meg, hanem a szervezet működéséhez is ideális feltételeket teremtünk.
A szervezet úgy jut ideális mennyiségű energiához, hogy közben képessé válik a zsírraktárak ledogozására.

A vitalitás nő, az immunrendszer erősödik, a mentális és fizikai teherbírás látványosan javul. 

Valójában egyszer az életben nem csak a túlsúlyos embereknek, hanem  mindenkinek tanácsos lenne egy ideális étrendet elkészíttetnie.
Számos egészségügyi probláma, figyelemzavar, enerváltság, lelki és egyéb az életünket megnehezítő és az életminőséget negatívan befolyásoló tényező megszűnne csupán azzal, hogy a szervezetünkbe a legoptimálisabb üzemanyagot tankoljuk.

Első lépés tehát a személyes anyagcsere felpörgető étrended elkészíttetése.


2. A testmozgás

A testmozgás szerepe a testúlycsökkentésben többrétű.
Egyrészt a bőr alatti kötőszövetekben és a zsigerek között lerakódott zsírraktárak ledolgozását segíti elő. Ideális intenzitású, úgynevezett zsírégető hatású testmozgással jelentős mértékben gyorsítható a fogyás.

A rendszeres kontrollált testmozgás az izomtömeg megőrzését is elősegíti. Ez azért fontos, mert az izmainkra szükségünk van, nem úgy, mint a felesleges zsírraktárainkra.  A teherbíró izomzat feltétele a szép testtartásnak, a jó megjelenésnek és a fizikai teherbíró képességnek.

Harmadrészt a rendszeres testmozgás energetizál és valamennyi szervünk működésére serkentőleg hat.

A koplalással elért fogyás során a testünk jelentős mennyiségű izomtömeget is veszít, miközben a zsírraktárak javarészt megmaradnak. Így lehet az, hogy a mérleg ugyan kevesebbet mutat, valójában elsorvasztjuk az izmainkat, egyre rosszabbul nézünk ki, a testzsírszázalékunk pedig nő.

Az ilyen fogyás mindennek nevezhető, csak sikeresnek nem.

A rendszeres kontrollált testmozgás ezért alapvető egy intelligens testsúlycsökkentő programban.

A második lépés tehát jól megválasztott, de könnyű, zsírégető hatású testmozgást végezni heti három alkalommal. 

3. A tudatosság

Kutatásaink egyértelműen igazolják, hogy azok, akik nem értik meg, hogyan működik az elhízás illetve az egészséges fogyás mechanizmusa, nehezebben fogynak és sokkal könnyebben híznak vissza, mint azok, akik veszik a fáradtságot és megtanulják, megértik, majd ezzel együtt megtapasztalják a testük működését.

Előző blogbejegyzésünkben bemutattuk, hogy 2.081 fogyókúrázó közül csak 80 fő tartotta fontosnak, hogy megtanulja az elhízással és egészséges fogyással kapcsolatos ismereteket.
Ugyanez a kutatás azt igazolta, hogy a nem tudatos fogyókúrázók 92-97%-a, fogyókúrás módszertől függően, egy éven belül vagy még hamarabb garantáltan visszahízik.

Egy másik kutatási eredmény pedig azt igazolta, hogy azok a fogyókúrázók, akik megnézték az oktató videóinkat vagy személyesen meghallgatták a fogyókúrás előadássorozatunkat sokkal nagyobb mértékben voltak  képesek megőrizni ideális testsúlyukat, mint azok, akik nem vették erre a fáradtságot.

A Fat Free Testsúlycsökkentő Központ sikeres súlytartóinak 68%-a hallgatta meg az előadásainkat, míg a visszahízóknak csupán 23%-a szánt erre időt.

Fehéren-feketén igazolt tehát az a tény, hogy ha a fejünkbe rendet teszünk sikeresek leszünk a testsúlycsökkentés és a súlytartás terén is.
Ha szánunk rá időt és meghallgatjuk a szükséges előadásokat, megértjük a szükséges összefüggéseket, nem csak, hogy lefogyunk ideális testsúlyunkra, de könnyedén meg is tarthatjuk azt.

A harmadik lépés tehát, meghallgatni azokat az ismeretterjesztő előadásokat, amelyek rendet tesznek a fejekben és megválaszolják a legfontosabb fogyókúrával kapcsolatos kérdéseket.


Miért nem működik a fogyókúrás módszerek többsége?

1. A legtöbb módszer koplaláson vagy valamilyen táplálékmegvonáson alapul. Ez pedig az anyagcsere további lelassulását és a raktározási hajlam fokozódását eredményezi.
2. Szinte egyik módszer sem tartalmazza a személyre szabott étrend elkészítését és alkalmazását.
3. A legtöbb módszer nem alkalmazza a testmozgást a fogyás érdekében.
4. Ha viszont a fogyókúra középpontjába az erőltetett testedzést helyezik, az étkezésbeállítás nem történik meg. Holott mindaddig, amíg az anyagcserét megfelelő étrenddel nem pörgetjük fel, csupán testmozgással csak nagyon gyenge eredményt érhetünk el.
5. Az oktatást, tanítást, a tudatosság fejlesztését pedig szinte semmilyen fogyókúrás módszer nem alkalmazza.

Akkor miért is csodálkozunk, hogy a kampányszeren fogyókúrázók 92-97%-a rövid időn belül visszahízik, és jelentős százalékuk csak nagyon gyenge fogyási eredményeket ér el?

Kudarcra vagyunk ítélve?

Szó sincs róla.

Igaz, hogy a kampányszerűen fogyókúrázóknak csupán 3-8%-a képes egy éven belül is az elért ideális testsúlyát megtartani. Ez drámaian gyenge eredmény.
Mindez azért van, mert kampányszerű fogyókúrákkal próbálkoznak tudatos életmódváltó program helyett.

Azért, mert a fent felsorolt alapvetően szükséges elemek egyikét sem tartalmazza a fogyókúrájuk.

Ezzel szemben a Fat Free Fogyókúrás Életmódprogrammal lefogyottak 78%-a tartotta egy éves után kutatással igazoltan az ideális testsúlyát.
Ez mondhatni világrekord.
Nagyon büszkék vagyunk rá és biztosan tudjuk, hogy ez a módszer mindenkinek segítene.

Hogyan tudunk segíteni neked?

Úgy, hogy a programunkban alkalmazzuk a három kulcsot, a testsúlycsökkentés szuperhármasát!
A szuperhármas alkotja az OkosFogyás Testsúlycsökkentő Életmódprogramot, amelynek során

1. elkészítjük a személyre szabott testsúlycsökkentő és anyagcsere felpörgető étrendedet
2. összeállítjuk az ideális zsírégető mozgásprogramodat. Megtanítjuk a szükséges tudnivalókat az edzéssel kapcsolatban és akár el is járhatsz hozzánk mozogni.
3. rendelkezésedre bocsátjuk azokat az előadásokat videók formájában, amely segítségével profivá fogsz válni a testsúlycsökkentés terén és a tudatosságod óriási mértékben javulni fog.

Május 29-ig egy egyedülállóan kedvezményes csomag keretei között veheted igénybe ezt a valóban csodát tevő életmódváltó szolgáltatást.

 
Kattints az alábbi linkre és olvasd el a részleteket:
http://www.lefogynideokosan.hu/vissza-az-idealis-testsulyodhoz-akcio 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése